Морската градина на Бургас ще е свободна Wi-Fi зона

Морската градина на Бургас ще е свободна Wi-Fi зона

Както обещаха по-рано, VIVACOM открива най-голямата свободна Wi-Fi зона на българското Черноморие в Морската градина в Бургас. Според официалната информация новите Интернет точки са общо три и обхващат най-популярните райони в парка – Летния театър, Пантеона и Морското казино.

От 27 юли те стават част от най-голямата мрежа за безплатен Wi-Fi достъп, която телекомът изгражда в цялата страна вече четвърта поредна година. Както обикновено, услугата е напълно безплатна за всеки и не изисква парола или код. Потребителите няма да плащат за трафика, който генерират, независимо на кой оператор са клиенти.

Откриването на поредната свободна Wi-Fi зона е придружено и с томбола. За да изпробват качеството на безплатната връзка и своята обща култура, посетителите на Морската градина ще бъдат поканени да участват в игра, която може да им донесе модерен смартфон.

На 27 и 28 юли, всички желаещи да участват в интерактивната надпревара ще трябва да отговорят на общо 12 въпроса в мобилния сайт www.wifind-morskata.com, като използват новата мрежа със своето мобилно устройство.

Играта е образователна и цели да запознае хората с историята на знакови исторически фигури и забележителности, които присъстват със свой монумент в морската градина. След сканиране на разположените около забележителностите QR кодове и с осигурения Wi-Fi достъп, участниците могат лесно да намерят в Интернет информация, която да улесни отговорите им.

Трима от тях ще си тръгнат с чисто нов телефон Samsung Galaxy Express, обещават от VIVACOM.

Коментарите са затворени.